Murat Boz, yeni şarkısı, yeni dizisi ve yapımcılık şirketiyle gündemde

Murat Boz, yeni şarkısı, yeni dizisi ve yapımcılık şirketiyle gündemde
Popçu Murat Boz, önceki gün Menemen Belediyesi'nin düzenlediği festivalde sevenleriyle buluştu. Oyuncu kimliğiyle de ön planda olan 43 yaşındaki şarkıcıya, binlerce hayranının yoğun ilgi gösterdi. Uzun süredir basına demeç vermeyen Murat Boz, sessizliğini İzmir'de bozdu.

Yeni şarkısı büyük ses getirecek

İzmir Menemen konseri öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Murat Boz, oyunculuk ve müzik kariyeri hakkında sürpriz gelişmeler olduğunu söyledi.

Boz, sözlerini Günay Çoban'a, bestesini ise Serkan Özdoğan'a ait olan ve birçok ünlü sanatçının almak için yarıştığı bir şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlandığını belirtti. Boz, "Çok inandığımız ve dinleyicinin çok seveceğine düşündüğümüz, ters köşe, kimsenin benden beklemediği bir şarkı geliyor. Yakında şarkıyı kliplendirecek ve sevenlerimi şaşırtacağım. Şarkıları birer birer hayranlarımın beğenisine sunup, doğum günüm olan 7 Mart'ta albümü tamamlayacağım" dedi.

Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu başlıyor

Başrolü Tuba Büyüküstün'le paylaştığı, dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisi ile adından söz ettiren sanatçı, "Bu işin ne kadar büyük başarıya imza attığını yurt dışında anladım. Amerika'ya gittim. Beni Murat Boz olarak değil, dizideki adım 'Toprak' olarak tanıyorlar. Bu durum gurur veriyor ve tüylerimi diken diken ediyor. İkinci sezon çekimleri başladı. Hem konser maratonunu hem de Ayvalık'taki dizi çekimlerini yoğun bir tempoda sürüyor" şeklinde konuştu.

Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu 2023 yılı içinde yayınlanacak. Dizide Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün yanı sıra, Ekin Koç, Defne Kayalar, Ahmet Mümtaz Taylan, Selin Şekerci, Ayfer Dönmez, Ahmet Rıfat Şungar, Mehmet Esen gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yapımcılık şirketiyle yeni yetenekleri keşfedecek

Murat Boz, soy ismini verdiği 'Boz Production' adlı yapım firmasıyla genç yetenekleri çatısı altına almaya hazırlanıyor. Kuruluş aşamasında ilk olarak kendi çalışmalarına yoğunlaştığını söyleyen çiçeği burnunda yapımcı, ilerleyen süreçte yeni yetenekler keşfetmek istediğini söyledi.

Boz Production, ilk projesi olarak 2023 yılında bir sinema filmi çekmeye hazırlanıyor. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.