DEVA Partisi Şokta: Büyük Kongre Hazırlığı Başladı

DEVA Partisi Şokta: Büyük Kongre Hazırlığı Başladı
DEVA Partisi, yerel seçimlerde beklenen oy oranını elde edememesinin ardından büyük bir kararlılıkla Büyük Kongre kararı aldı

Parti Genel Başkanı Ali Babacan liderliğinde dün gerçekleşen Başkanlık Kurulu toplantısında alınan kararla, "Genel Merkez organlarının, insan kaynaklarının, söylem, hedef ve politikalarının değerlendirilmesini yapacak, yenileyecek en yüksek karar organı Büyük Kongredir" açıklaması yapıldı.

DEVA Partisi Genel Merkez Başkanlık Kurulu, dokuz saati aşan bir toplantıda seçim sonuçlarını titizlikle inceledi. Kurul tarafından yapılan açıklamada, "DEVA Partisinin seçimlerde aldığı neticenin kamuoyunun ve partimize gönül verenlerin beklentilerinin çok gerisinde kaldığını samimi bir biçimde kabul etmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, Kurulun seçim sonuçlarını ve partinin yanlışlarını "amasız, fakatsız bir biçimde ve mazeretlere sığınmadan ayrıntılı biçimde" değerlendirdiği vurgulandı.

DEVA Partisi'nin tüm adaylarının ve teşkilatın görüşlerinin alınacağı belirtildi ve "Partimizin Genel Merkez organlarının, insan kaynaklarının, söylem, hedef ve politikalarının değerlendirilmesini yapacak, yenileyecek en yüksek karar organı Büyük Kongredir" denildi. Kongre için üç ay içinde ilçe ve il kongrelerinin tamamlanacağı kararı da duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.