Mansur Yavaş, Ankara İçin Birlik Çağrısı Yaptı

Mansur Yavaş, Ankara İçin Birlik Çağrısı Yaptı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın tamamına hizmet etmek için tüm belediye başkanlarıyla iş birliği yapma isteğini dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın tüm belediye başkanlarıyla birlikte verimli bir şekilde hizmet etme arzusunu dile getirdi. İftar programında konuşan Yavaş, tekrar seçilmesinin ardından şunları ifade etti:

"Seçim sürecinde, son günlere girerken, hizmetlerimizi veya vaatlerimizi konuşamayan bazı kesimler, maalesef çirkin pankartlarla kampanya yürüttüler. Ancak sonuçlar gösteriyor ki, bu taktiklerin hiçbir etkisi olmadı ve halkımız bu tür girişimlere tepki gösteriyor. Sonuç olarak, Ankara halkı, geçmiş beş yılda yapılan hizmetleri onayladı ve bu yönde tercihini yaptı.

Seçilen 8 belediye başkanı ve bağımsız bir belediye başkanıyla, parlamentoda çoğunluğumuz olmasına rağmen, diğer belediyelerden az oy aldık. Ancak bu, birlikte çalışma arzumuzu etkilemez. Tüm belediye başkanlarına, 'Gelin, birlikte çalışalım, Ankara'nın tamamına hizmet edelim' teklifinde bulunacağım. Bu teklifi reddedenler, siyaset sahnesinden çekildi. Şimdi seçilen belediye başkanları umarım aynı hatayı yapmazlar ve birlikte çalışarak Ankara'ya hizmet etme fırsatını yakalarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.