Call of Duty: Warzone Mobile Artık Android ve iOS İçin Yayında

Call of Duty: Warzone Mobile Artık Android ve iOS İçin Yayında
Activision, Call of Duty hayranlarını heyecanlandıracak bir duyuru yaptı: Call of Duty: Warzone Mobile artık Android ve iOS platformlarında mevcut.

Activision, uzun süredir beklenen bir haberle oyuncuları heyecanlandırdı: "Call of Duty: Warzone Mobile" artık Android ve iOS platformlarında mevcut. Bu yeni oyun, ikonik Verdansk ve Rebirth Island haritalarını içeriyor ve PC, konsol ve mobil cihazlar arasında çapraz ilerlemeyi destekliyor.

Oyunun boyutu Android'de yaklaşık 8GB, iOS'ta ise 10GB civarında ve bu nedenle oynamadan önce yeterli depolama alanınızın olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ancak, geliştiriciler ileride yeni içerikler ekledikçe oyunun daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyabileceğini belirtiyorlar.

"Call of Duty: Warzone Mobile", "Call of Duty: Mobile" ile farklı olarak çapraz ilerlemeyi destekliyor. Bu da oyuncuların tüm platformlarda aynı hesabı kullanarak oyun içi ödüllerin kilidini açabilecekleri anlamına geliyor. Ayrıca, silahlar, planlar, görünümler, kozmetikler, arkadaş listeleri, sohbet kanalları ve hatta Battle Pass ilerlemesi gibi öğeler de PC, konsol ve mobil cihazlar arasında senkronize ediliyor.

call-of-duty-warzone-mobile.webp

Oyun, Battle Royale, Rebirth Resurgence, Mobile Royale ve Most Pit olmak üzere dört farklı oyun moduna sahip. Bu modlardan ilk üçü battle royale modları iken, sonuncusu çok oyunculu bir mod olarak öne çıkıyor. Verdansk ve Rebirth Island, oyunun iki ikonik haritasını oluşturuyor. Ayrıca, Shipment, Shoot House ve Scrapyard gibi popüler çok oyunculu haritalar da mevcut.

Beklenen bir diğer özellik ise mobil özel etkinlikler. İlk etkinlik olan Operasyon: Yarın, oyunculara EP ve bireysel ödüller kazanma şansı verecek.

Oyunun oynanışı, konsol ve PC versiyonlarına benzerken, "Call of Duty: Mobile" ile aynı akıcı kontrollere sahip. FPS varsayılan olarak 60 ile sınırlı olsa da, üst düzey telefonlara sahip olanlar bunu sınırsız olarak ayarlayabilirler. Görüş alanı da ayarlanabilir ve oyuncular özelleştirilmiş yükler oluşturabilir, silahlarını yükseltebilirler.

Minimum sistem gereksinimleri iOS için iOS 16 ve üzeri bir sürümken, Android için minimum 4GB RAM ve Adreno 618 veya daha yeni bir GPU gerekiyor. Bu, 2019'dan sonra piyasaya sürülen çoğu akıllı telefonun oyunu çalıştırabileceği anlamına geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.