PlayStation 5 beta firmware duyuruldu

PlayStation 5 beta firmware duyuruldu
Sony, PlayStation 5 için DualSense kontrol cihazında önemli yükseltmeler sunan bir beta ürün yazılımı güncellemesi duyurdu. Bu güncelleme, DualSense kontrol cihazının ses özelliklerini geliştirerek daha net ses deneyimi sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, Ekranı Paylaş özelliğine işaretçiler ve emoji tepkileri ekleyerek ev sahibi ile izleyiciler arasındaki etkileşimi artırıyor.

Sony'nin PlayStation 5 için duyurduğu beta firmware güncellemesi, belirli ülkelerdeki test kullanıcıları için sunulacak. ABD, Kanada, Japonya, İngiltere, Almanya ve Fransa'daki kullanıcılar, davetiye alarak beta programına katılabilecekler. Güncelleme ilerleyen aylarda tüm kullanıcılar için kullanılabilir olacak.

Güncelleme, DualSense ve DualSense Edge kablosuz kontrol cihazlarının ses özelliklerini iyileştiriyor. Yeni yapay zeka makine öğrenme modeli sayesinde mikrofon giriş kalitesi artırılarak daha iyi gürültü engelleme sağlanıyor. Ayrıca, kullanıcılar kontrol merkezinden doğrudan hoparlör sesini ayarlayabilecekler.

Ekranı Paylaş özelliğinde yapılan yenilikler ise ev sahibi ile izleyiciler arasındaki etkileşimi artırıyor. Tam ekran modunda izleyen kullanıcılar, işaretçiler ve emoji tepkileri ekleyerek oyun deneyimini daha etkileşimli hale getirebilecekler. Bu özellik ev sahibi tarafından isteğe bağlı olarak devre dışı bırakılabilir.

Son olarak, güncelleme PS5'in güç göstergesinin parlaklığını özelleştirilebilir hale getiriyor. Kullanıcılar üç farklı parlaklık seviyesi arasından seçim yapabiliyorlar.

PS5 beta güncellemesi, ilerleyen aylarda tüm kullanıcılar için kullanılabilir olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.