Whatsapp alternatif profil özelliği yakında geliyor

Whatsapp alternatif profil özelliği yakında geliyor
WhatsApp, kullanıcıların gizliliğini artırmaya ve daha düzenli bir deneyim sunmaya yardımcı olacak yeni bir özelliğe hazırlanıyor.

WhatsApp'ın yeniden tasarlanmış bağlam menüsü Android için yakında kullanıma sunulacak. Uygulama, sürekli olarak iyileştirmeler alıyor ve bu yeni özellik, gizliliği artırmak ve genel güvenliği sağlamak amacıyla geliştiriliyor.

Yaklaşan özellik, "Alternatif Profil" olarak adlandırılıyor ve Profil menüsünde yer alacak. Kullanıcılar, oluşturucunun ana profil fotoğrafını görmesine izin verilmeyen kullanıcılara gösterilecek alternatif bir profil oluşturabilecekler. Kullanıcılar bu alternatif profili, gizlilik ayarlarına bağlı olarak kişilerin gerçek bilgileri yerine görebilecektir. Bu, kişi listenizde olmayan tüm numaraların gerçek bilgileriniz yerine bu alternatif profil fotoğrafını ve adını görmeleri anlamına gelir.

Bu yeni özellik, bilgilerinizi maskeleme ve gizliliğinizi artırma konusunda büyük bir fayda sağlayacaktır. Özellikle bilinmeyen numaralarla sık sık iletişim halindeyseniz, gerçek kimliğinizi gizlemeye devam ederken bu alternatif profili kullanabilirsiniz. Ayrıca, gelecekte WhatsApp kullanıcı adlarının ortaya çıkması durumunda, alternatif profil özelliğinin bu bilgileri kolayca kategorize etmeye yardımcı olabileceği öne sürülüyor.

Ancak, WhatsApp alternatif profil özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı henüz resmi olarak onaylanmamıştır. Ancak, WABetaInfo, özelliğin geliştirme aşamasında olduğunu ve yakın bir gelecekte bir güncelleme ile kullanıma sunulacağını iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.